Doe mee aan de verkiezing: Beste Nederlandse Film Aller Tijden

Ter gelegenheid van het verschijnen van het boek Alles is film wordt er een bijzondere verkiezing van de 'Beste Nederlandse Film Aller Tijden Volgens De Filmwereld' georganiseerd. Ben jij werkzaam in de Nederlandse film- en bioscoopsector, doe dan mee en laat weten wat jij de vijf beste Nederlandse films aller tijden vindt. Er kan gestemd worden tot en met 31 oktober 2019!

De onderstaande gegevens worden niet openbaar gemaakt zonder uitdrukkelijke toestemming van de stemmer.

Naam
Werkzaam bij / als
E-mail adres
Dit zijn de vijf beste Nederlandse films aller tijden (in willekeurige volgorde)
Opmerking
Versturen

Een boek voor filmliefhebbers

Alles is film neemt je mee achter de schermen bij de Nederlandse filmwereld

Films. Ze nemen ons mee op reis. Naar landen en culturen die we niet kennen. Naar werelden die alleen in fantasieën tot leven kunnen komen. Om ons na anderhalf uur weer in onze eigen wereld te laten landen.

Alles is film neemt je mee achter de schermen bij de Nederlandse filmwereld. Mooie verhalen en leuke anekdotes brengen die wereld op een unieke manier in beeld. Een boek voor iedereen die meer wil weten over film.

Meld je aan voor onze 'making of alert'! Dan blijf je op de hoogte van het maakproces van ons boek èn maak je kans op een gesigneerd exemplaar van Alles is film door de cast van Penoza!

Aanmelden

Contact

Heb je een vraag, idee of suggestie? Wij horen het graag! Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@allesisfilm.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Uitgeverij Alles is film
Bruggensingel-Noord 17
3823 BA Amersfoort
info@allesisfilm.nl
KvK 74 899 228

Stel een vraag

Versturen