Alles is film zoekt grootste filmfan van Nederland

Alles is film zoekt de grootste filmfans van Nederland

Wij zijn op zoek naar de grootste filmfans van Nederland. Om ze in ons boek Alles is film aan het woord te laten over hun filmliefde. Ken jij iemand die verzot is op film en het liefst elk dag in de bioscoop zit? Of ben jij zelf de persoon die wij zoeken? Laat het ons weten via onderstaand formulier!

Deze gegevens worden niet openbaar gemaakt zonder nadrukkelijke toestemming van de filmfan zelf! Als inzender ontvang je eenmalig een mail van ons om te laten weten of jouw kandidaat geselecteerd is voor ons boek.

Versturen
Alles is film verkoopprijs boek bestel nu

Een boek voor filmliefhebbers

Alles is film neemt je mee achter de schermen bij de Nederlandse filmwereld

Films. Ze nemen ons mee op reis. Naar landen en culturen die we niet kennen. Naar werelden die alleen in fantasieën tot leven kunnen komen. Om ons na anderhalf uur weer in onze eigen wereld te laten landen.

Alles is film neemt je mee achter de schermen bij de Nederlandse filmwereld. Mooie verhalen en leuke anekdotes brengen die wereld op een unieke manier in beeld. Een boek voor iedereen die meer wil weten over film.

Meld je aan voor onze 'making of alert'! Dan blijf je op de hoogte van het maakproces van ons boek èn maak je kans op een gesigneerd exemplaar van Alles is film door de cast van Penoza!

Aanmelden

Contact

Heb je een vraag, idee of suggestie? Wij horen het graag! Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@allesisfilm.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Uitgeverij Alles is film
Bruggensingel-Noord 17
3823 BA Amersfoort
info@allesisfilm.nl
KvK 74 899 228

Stel een vraag

Versturen