Teaser poster voor het boek Alles is film. Achter de schermen bij de Nederlandse filmwereld.

Een boek voor filmliefhebbers

Alles is film neemt je mee achter de schermen bij de Nederlandse filmwereld

Films. Ze nemen ons mee op reis. Naar landen en culturen die we niet kennen. Naar werelden die alleen in fantasieën tot leven kunnen komen. Om ons na anderhalf uur weer in onze eigen wereld te laten landen.

Alles is film neemt je mee achter de schermen bij de Nederlandse filmwereld. Mooie verhalen en leuke anekdotes brengen die wereld op een unieke manier in beeld. Een boek voor iedereen die meer wil weten over film.

Releasedatum 25 november 2019.

Kijk met ons mee tijdens het maakproces van ons boek!

We houden je heel graag op de hoogte over het maakproces van Alles is film. Over leuke nieuwtjes, te gekke interviews en mooie anekdotes! Wil je dat ook? Meld je dan aan voor onze 'making of alert' (wees niet bang, we gaan je niet spammen!)

Aanmelden

De mensen achter het boek Alles is film

Riet Zegers, Jeroen Huijsdens en Tanja van Rooden zijn de mensen achter het vakblad voor de film-en bioscoopbranche Holland Film Nieuws. Het vakblad en informatieplatform Holland Film Nieuws bestaat dit jaar 25 jaar. Aan het begin van dit jubileumjaar won het team de Jan Nijland Zilveren Roos. Deze vakprijs wordt toegekend aan een natuurlijk persoon of rechtspersoon die van grote betekenis is voor de Nederlandse bioscoopwereld en erin slaagt om ‘de bioscoop via film (of andere cultuuruitingen) onder ieders aandacht te brengen’.

Het winnen van deze prijs, in combinatie met het jubileumjaar, heeft geresulteerd in Alles is film! Een boek waarmee we de belangstelling in én betrokkenheid bij de Nederlandse filmwereld willen vergroten.

Contact

Heb je een vraag, idee of suggestie? Wij horen het graag! Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@allesisfilm.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Stel een vraag

Versturen